Mohammed VI stichting voor sportkampioenen eert 18 Marokkaans Olympische sporters

sport
0
19 jun '17
Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering kregen 18 belangrijke namen in de Marokkaanse Olympische sporten een eerbetoon.
Vanzelfsprekend hoort een kampioen op een degelijke wijze geëerd te worden, zo gebeurde dat tijdens het binnenhalen van de medailles zelf maar ook onlangs tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de Mohammed VI stichting voor Marokkaanse sportkampioenen. Maar liefst 18 Olympische sporters werden nog maar eens in het zonnetje gezet om hun uitzonderlijke prestaties uit het verleden. Onder hen waren Fatima El Faquir Malika Hadki die in 1972 de primeur hadden door als eerste Marokkaanse vrouwelijke sportsters deel te nemen aan de Olympische Spelen. 

De ledenvergadering kende verder de aanwezigheid van de minister van Jeugd en Sport, Rachid Talbi Alami, en een aantal voorzitters van de verschillende nationale sportbonden. De aftrap stond in het teken van de behaalde prestaties sinds het kalenderjaar 2011, dit deed men door een uitgebreide presentatie. 

Het geheel wat plaats vond in Rabat werd voorgezeten door het hoofd van de Mohammed VI stichting voor Marokkaanse kampioenen, Moncef Belkhayat. 
marokko
mohammed vi stichting
fondation
olympische sporters
geschiedenis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
chan 2018
botola pro
jamal sellami
wydad casablanca
gevangenisstraf
frmf
moskee
hamid el hazzaz
arrestatie
cybercriminaliteit
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
wk 2018
daesh
politie
agadir
trump
al hoceima