Botola Pro: Marokkaans-international Azarou verlaat DHJ Jadida voor het Egyptische Al Ahly

marokko
9
19 jun '17
Wat al langer in de lucht hing werd gistermiddag officieel bevestigd. De Egyptische topclub Al Ahly heeft zich voor enkele seizoenen verzekerd van de Marokkaans-international.
Een van de grotere uitgaande transfers uit de Marokkaanse competitie Botola Pro kreeg gisteren gestalte, de Egyptische topclub Al Ahly nam DHJ Jadida's goalgetter voor een bedrag van 1,2 miljoen dollar over. Er deden zich al enkele weken geruchten de ronde over het ogenschijnlijke vertrek van de spits, gisteren werd de komst dan eindelijk wereldkundig gemaakt door Al Ahly. Tijdens de presentatie die in El Jadida gehouden werd gaf de goaltjesdief te kennen erg veel zin te hebben in deze nieuwe uitdaging. ''Ik heb aanbiedingen uit Europa en de Golf-landen naast me moeten neerleggen om dit avontuur aan te gaan met Al Ahly. Ik zal er alles aan doen om met deze grote club een nog hoger niveau aan te tikken. M'n voorkeur gaat uit naar de positie waar ik al geruime tijd rendeer, de spitsenpositie. Echter is het aan de coach natuurlijk of hij ervoor kiest me daar wel of niet op te stellen.''

Contract van 4 seizoenen voor de 22-jarige spits
Het dienstverband wat Azarou gisteren tekende heeft een looptijd van maar liefst 4 seizoenen, welk jaarsalaris de aanvaller gaat opstrijken is niet bekendgemaakt. Afgelopen seizoen ontpopte Azarou zich tot een ware sleutelspeler voor zijn club en was hij dan ook één van de smaakmakers in de Botola Pro. In competitieverband wist hij 12 keer het net te vinden, genoeg om in de interesse op te wekken van bondscoach Hervé Renard. 

© Redactie 2017
marokko
walid azarou
dhj jadida
botola pro
al ahly
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi