Transfer Talks: 'Feyenoord wacht met tweede bod Amrabat, vraagprijs te hoog'

marokko
0
19 jun '17
De Rotterdammers die volgend seizoen actief zijn in de UEFA Champions League tonen zich afwachtend rondom de zaak Amrabat.
Nadat zowel speler als club het verlangen uit hadden gesproken om een samenwerking met elkaar aan te gaan, bleef het de afgelopen weken angstvallig stil rondom de mogelijke komst van Sofyan Amrabat naar de Kuip. De technische directie vindt dat zijn huidige club erg happig is, zo zou een formeel bod van om en nabij de 2 miljoen euro zijn afgeslagen door de Domstedelingen. Technisch directeur Martin van Geel zal dus dieper in de buidel moeten tasten voor de enkelvoudige Marokkaans-international, daar waar het begin van de voorbereiding nu wel nadert. De Telegraaf meldde onlangs dat men in Utrecht 5 miljoen verlangt voor Amrabat. 

Sterkhouder van FC Utrecht het afgelopen seizoen
De nog maar 20-jarige middenvelder ontpopte zich afgelopen seizoen tot één van de sterkhouders, mede door de inzet en stabiliteit van Amrabat wist men zich te plaatsen voor de play-offs van de UEFA Europa League. Het jongere broertje van Nordin Amrabat, tegenwoordig actief bij het Londense Watford, wist zich vanuit de jeugd op te werken tot onbetwiste basiskracht van afgelopen jaargang. Het is nog even afwachten of Feyenoord een nieuwe poging gaat ondernemen bij de club waar Amrabat nog tot volgend jaar vast ligt. Mocht dat niet het geval zijn, dan staan er nog een aantal andere formaties te popelen om de handtekening van de fysieke balveroveraar. 
© Redactie 2017
marokko
sofyan amrabat
fc utrecht
feyenoord
transfer talks
atlas leeuw
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi