DGSN onderzoekt smokkeloperatie die door politiebeambte op luchthaven werd gefaciliteerd

marokko
1
20 jun '17
De DGSN doet onderzoek naar een politie-inspecteur op de internationale luchthaven Mohammed V voor zijn vermeende betrokkenheid bij een smokkeloperatie.
De justitiële politie in Casablanca heeft, onder toezicht van het openbaar ministerie, een strafrechtelijk onderzoek geopend naar een politie-inspecteur op de internationale luchthaven Mohammed V voor zijn vermeende betrokkenheid bij het vervalsen van documenten en faciliteren van een illegale immigratie, meldde het Directoraat-Generaal van de Nationale Veiligheid (DGSN).

De verklaring legt uit dat de autoriteiten op het vliegveld vermoedden dat de politieagent medeplichtig was in de zaak door een inreis stempel op twee vervalste Italiaanse paspoorten te zetten. Deze vervalste paspoorten waren in het bezit van tweelingzussen met de Pakistaanse nationaliteit, met het doel om hun illegale doorreis naar Europa te vergemakkelijken, zei de DGSN in de verklaring

De justitiële politie van Casablanca is belast met het vervolgen van de justitiële onderzoeksprocedures in deze zaak en het uitvoeren van alle noodzakelijke onderzoeken om alle ins en outs van deze zaak vast te stellen.
© Redactie 2017
marokko
smokkeloperatie
casablanca
luchthaven
mohammed v
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi