Frans zal in het eerste jaar van het basisonderwijs in Marokko worden gedoceerd

marokko
37
20 jun '17
Vanaf het volgende schooljaar zal Frans al worden gedoceerd in het eerste jaar van het basisonderwijs, meldde de minister van Onderwijs Mohamed Hassad aan tijdens de mondelinge vragensessie in het Huis van Afgevaardigden.
Het ministerie van Onderwijs heeft al eerder aangekondigd dat het schooljaar op donderdag 7 september zal beginnen op alle drie de niveaus van het onderwijs en de voorbereidende cursussen van de universiteit.

De beslissing werd aangekondigd als onderdeel van het ministerieel besluit over de organisatie van het academisch jaar 2017-2018. Die is gericht op het onderkennen van de verschillende processen en activiteiten die geprogrammeerd zijn in de drie onderwijsniveaus en delen van de voorbereidende cursussen van de universiteit, meldt Moroccoworldnews.

Het ministerie heeft gezegd dat het gemiddeld na elke zeven weken school een vakantie geprogrammeerd heeft, in een poging om een ​​evenwichtige verdeling van studieperiodes, goede voorbereiding op examens en schoolvakanties te verzekeren. 
© Redactie 2017
marokko
frans
basisonderwijs
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi