Tv-zender France 2 onthult nieuwe beelden van documentaire 'Marokko vanuit de lucht' (video)

marokko
0
21 jun '17
De Franse tv-zender France 2 heeft een nieuwe beelden onthuld van de documentaire 'Marokko vanuit de lucht'.

De documentaire zal vanavond (21 juni) in het Arabisch op 2M worden uitgezonden en zal op donderdag 22 juni op de Franse tv-zender France 2 in het Frans worden uitgezonden.

De Franse tv zender onthulde de steden en de thema's die te zien zullen zijn: 'Fez-Meknes: geschiedenis', 'Rabat: de hoofdstad', 'Casablanca: het hart van de economie', 'Essaouira: de zoutmijnen', 'Dakhla: Kitesurfen', 'Marrakech: toerisme', 'Atlas: de sneeuwpieken' en 'Sahara: immensiteit'.

De documentaire werd geregisseerd door Yann Arthus-Bertrand en geproduceerd door 'Hope Production'. Het markeert de schoonheid van het Marokkaanse Koninkrijk en zijn concrete prestaties om de uitdagingen van duurzame ontwikkeling aan te gaan, meldt Medias24.

De Franse versie van deze 90 minuten durende documentaire wordt voorzien van commentaar door de Frans-Marokkaanse journalist Ali Baddou. Gedurende zijn verhaal, haalt de journalist zijn jeugdherinneringen op, zoals de momenten die hij heeft doorgebracht in de prachtige steegjes waarin hij is opgegroeid.

De nieuwe beelden zijn hier te zien.

Een eerdere trailer met adembenemende beelden, die ook tijdens COP22 in Marrakech werd vertoond, is hier te bekijken:

Youtube link

© Redactie 2017
marokko
lucht
documentaire
france 2
2m
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?