Marrakech: directeur van geldoverdracht agentschap opgepakt voor verzonnen misdrijf

marokko
0
21 jun '17
De directeur van een geldoverdracht agentschap in Marrakech is gearresteerd wegens het vermoeden dat hij een misdrijf heeft verzonnen met als doel 130.000 dirham te verkrijgen.

In een vrijgegeven verklaring meldde de politie dat zij een telefoongesprek van de directeur van een geldoverdracht agentschap in het El Azzouia-district in Marrakech had ontvangen. De directeur beweerde het slachtoffer te zijn van een gewapende beroving en dat er 130.000 dirham van hem was gestolen, terwijl hij op weg was om het geld bij een bank te storten.

Toen de politie arriveerde, spraken ze met de licht gewonde directeur en opende een onderzoek. Bij het onderzoeken van beelden van videobewakingscamera's ontdekten ze dat de gegeven informatie onjuist was en dat verdere details over tijd en plaats van de beroving niet logisch waren.

Op 18 juni heeft het onderzoek aangetoond dat de vermeende misdaad is gecreëerd als een poging om geld te verduisteren, meldt Moroccoworldnews.

De directeur is sindsdien, onder leiding van de openbaar aanklager, in bewaring geplaatst voor onderzoek, voordat hij voor de rechtbank moet verschijnen.

© Redactie 2017
marokko
marrakech
oplichting
geldoverdracht
beroving
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi