Air Arabia Maroc lanceert nieuwe vluchtroute die Fez met Marrakech verbindt

marokko
14
22 jun '17
De Marokkaanse low-cost luchtvaartmaatschappij Air Arabia Maroc heeft op 14 juni acht nieuwe routes ingehuldigd, waaronder een nieuwe vlucht tussen Fez en Marrakesh, de eerste in zijn soort in de Marokkaanse geschiedenis.

De vlucht tussen Marrakech en Fez zal drie keer per week vliegen met een promotieaanbod van 250 dirham voor een enkele reis. Het is ontwikkeld in samenwerking met Marokko's Nationale Toerismebureau ONMT.

Zowel Air Arabia Maroc als ONMT hebben tot doel de stad Fez toegankelijk te maken vanuit diverse internationale steden, waaronder Barcelona, ​​Londen, Brussel, Lyon, Straatsburg, Rome en Amsterdam.

Om de nieuwe binnenlandse vluchtroute te vieren, nodigde Air Arabia Maroc de meest verdienstelijke schoolkinderen van Fez uit om deel te nemen aan de entreevlucht om een ​trip per vliegtuig te ervaren en een tocht te maken aan boord van de Airbus A320.

Air Arabia Maroc is gevestigd in Casablanca en is in april 2009 opgericht, de maatschappij is de eerste low-cost luchtvaartmaatschappij van het Marokkaans Koninkrijk, meldt Moroccoworldnews.

© Redactie 2017
marokko
fez
marrakech
air arabia maroc
onmt
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?