Dodelijk ongeluk tussen Tanger en Tétouan, 3 slachtoffers te betreuren

buitenland
9
23 jun '17
Op een heel ongelukkige wijze kwamen 2 voertuigen frontaal met elkaar in botsing op de wegen tussen Tanger en Tétouan.
Afgelopen donderdag kwamen op zeer ongelukkige wijze 2 voertuigen met elkaar in botsing, één daarvan betrof een taxi met inzittenden. Bekend is nu dat de 3 inzittenden van de petit taxi het ongeluk niet hebben overleefd, de bestuurder van het andere voertuig wat bij het ongeluk betrokken was kwam er levend vanaf maar hield er wel ernstige verwondingen aan over. Deze waren dermate erg dat de man momenteel in kritieke toestand in het Mohammed V ziekenhuis in Tanger behandeld wordt. De inzittenden in zijn voertuig, ook 3, zouden ook gewond zijn geraakt. Gelukkig bleven die verwondingen beperkt tot enkele botbreuken. 

Naar wat nu bekend is lijkt het erop, zo melden bronnen tegenover het Marokkaanse medium Le360, dat de bestuurder van het andere voertuig de controle over het stuur verloor. De man die momenteel nog voor zijn leven vecht zou werkzaam zijn als ingenieur op het industrieterrein nabij Melloussa. 

De politie kwam meteen ter plaatse en voerde zoals vanzelfsprekend ook een onderzoek uit om precies te achterhalen hoe het ongeluk zich heeft voltrokken. 

© Redactie 2017
marokko
tanger
tétouan
ongeluk
fataal
petit taxi
gewonden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
gabon
vriendschappelijk
vahid halilhodžić
turkije
syrië
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
racisme
golaso
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi