Londen: Familieleden van Marokkaanse slachtoffers uitgenodigd bij ambassadeur voor Eid Ul-Fitr

buitenland
0
27 jun '17
De families van de Marokkaanse slachtoffers en de overlevenden van de brand in de Grenfell-toren werden gisteren uitgenodigd op de residentie van de Marokkaanse ambassadeur in Londen ter gelegenheid van Eid Ul-Fitr.

Dit initiatief van solidariteit van de Marokkaanse autoriteiten, die deel uitmaakt van de Koninklijke instructies, bracht troost aan de Marokkaanse families getroffen door de brand.

Begeleid door consul generaal Abderrahim Beyyoudh, herhaalde de Marokkaanse ambassadeur in Londen Abdesselam Aboudrar zijn medeleven en sympathie met allen die door de tragedie werden getroffen.

De familieleden van de Marokkaanse families die door deze tragedie zijn getroffen, betuigden hun diepe dankbaarheid aan Koning Mohammed VI voor zijn bekommernis en bezorgdheid voor de Marokkaanse gemeenschap die in het Verenigd Koninkrijk is gevestigd.

Vorige week dinsdag organiseerde de Marokkaanse Ambassade in Londen een Iftar in een gemeenschapscentrum in de Britse hoofdstad in solidariteit met de overlevenden en familieleden van de slachtoffers van het vuur dat de Grenfell-toren verwoestte.

Abdesselam Aboudrar en Abderrahim Beyyoudh hielden ook eerder een ontmoeting met de Marokkaanse families die door de Grenfell-ramp werden getroffen, meldt Lefr360.

© Redactie 2017
londen
marokkaanse
ambassadeur
koning
el fitr
brand
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?