Marokkaanse media: 'Renard en Ziyech ontmoeten elkaar vrijdag in Amsterdam'

marokko
8
28 jun '17
De al reeds aangekondigde ontmoeting lijkt vrijdag plaats te gaan vinden, bondsvoorzitter Lekjaa zou van de partij zijn.

Er lijkt eindelijk een concrete poging gedaan te worden om de 2 mannen tot elkaar te brengen. Waar bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa eerder aangaf dat het niet lang meer zal duren voordat Hakim Ziyech terugkeert in het nationale elftal, zal diezelfde Lekjaa aankomende vrijdag aanwezig zijn bij de ontmoeting die in Amsterdam plaats gaat vinden. Meerdere Marokkaanse bronnen melden het nieuws, de vraag is nu alleen of Ziyech wel trek heeft in een dergelijk gesprek.

De spelmaker van Ajax gaf een tijd geleden tegenover de NOS aan zijn carrière als Marokkaans-international te willen parkeren zolang Renard de scepter zwaait bij Marokko. Zoals bekend is deze hele kwestie ontaard in een ware soap waar zelfs de supportersaanhang zich geregeld mee bemoeit. Gedurende de oefeninterland tegen het Nederlandse elftal in Agadir liepen de gemoederen zo hoog op dat internationals Younès Belhanda en Nabil Dirar zich verbaal grof uitlieten tegenover de Ziyech-scanderende supporters. 

Statistieken Ziyech bij de Leeuwen v/d Atlas:
Ziyech debuteerde onder voormalig bondscoach Zaki met veel bombarie en kwam tot nu toe tot 9 interlands. Gedurende deze 9 optredens wist de aanvallende middenvelder 5 keer het net te vinden. 

© Redactie 2017
marokko
hakim ziyech
herve renard
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
ontmoeting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?