Marrakech: 61-jarige Fransman in stukken gesneden teruggevonden

marokko
20
28 jun '17
De zaak wordt momenteel nog volop onderzocht, familie van de overleden man is inmiddels overgevlogen.

De lokale bevolking in Marrakech werd op 10 juni opgeschrikt door een verschrikkelijk misdrijf. Op 3 plekken verspreid door de stad werden diverse lichaamsdelen in vuilniszakken gevonden, maar de identiteit van het slachtoffer kon men in eerste instantie niet achterhalen.

De zaak begon te rollen toen op 21 juni de zoon van het slachtoffer in Frankrijk aan de bel trok nadat hij sinds 15 juni, de dag dat het slachtoffer weer naar Frankrijk zou vliegen, niets meer van zijn vader had vernomen.

Vervolgens zijn zowel de Marokkaanse als de Franse autoriteiten contact met elkaar gaan leggen. Hierdoor wist men al gauw de man naar alle waarschijnlijk te identificeren door bepaalde specifieke lichaamskenmerken, aldus het Franse medium Le Bien Public. De zoon heeft inmiddels in Marokko DNA-materiaal afgestaan voor een definitieve identificatie.

De omstandigheden van deze tragedie moeten nog vastgesteld worden. Er zijn wel 3 verdachten aangehouden. De 3 arrestanten betroffen één prostituee en 2 vrienden van de vrouw in kwestie. De zaak zal in Marokko verder worden onderzocht en door de Marokkaanse rechter behandeld worden. 

© Redactie 2017
marokko
marrakech
moord
onderzoek
frankrijk
politie
arrestatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?