Schandaal in Fez: serieverkrachtingen van jonge basisschoolmeisjes door hun leraar

marokko
31
2 jul '17
De stad Fez is nog steeds in shock na de onthulling afgelopen woensdag van een serie van verkrachtingen van meisjes in de leeftijd van 6 tot 7 jaar in hun basisschool.

Chorfa Beniyad, de voorzitter van de 'Glimmer of Hope' vereniging die dit dossier volgt, legt uit dat ze de families van zeven meisjes heeft ontvangen na de ontdekking van de verkrachtingen, naar verluidt door dezelfde leraar. De meisjes waren allemaal op dezelfde basisschool ingeschreven en zijn tussen de 6 en 7 jaar oud.

Hun ouders realiseerden de verkrachtingen nadat één van de meisjes onderworpen was aan een medisch onderzoek bij een kliniek in de stad na een infectie in haar privé-delen. Uit het onderzoek bleek dat het meisje verkracht was, wat de ouders van de andere meisjes alarmeerde en waarna ze ontdekten dat andere meisjes hetzelfde lot hadden ondergaan.

De president van de vereniging voegt eraan toe dat het eerste slachtoffer haar leraar onmiddellijk beschuldigde van haar verkrachting en die van haar klasgenoten tijdens de maand Ramadan. Dezelfde bron wijst erop dat het openbaar ministerie is ingeschakeld die direct een onderzoek hebben ingesteld. De families van de slachtoffers hebben alle medische bewijzen overhandigd die de verkrachtingen bewijzen, meldt Lefr360.

© Redactie 2017
marokko
fez
verkrachting
leraar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?