Beni Mellal: Inbeslagname van meer dan 1000 liter sterke drank in Zaouiat Cheikh

marokko
1
4 jul '17
De politie in Zaouiat Cheikh, die behoren tot de territoriale brigade van Beni Mellal, hebben deze week meer dan 1000 liter sterke drank in beslag genomen die bedoeld was voor de verkoop.

De ontdekking vond plaats toen een politie-patrouille in Zaouiat Sheikh werd gewaarschuwd door een geur van brandy die uit een huis kwam. Er werd een interventie uitgevoerd in samenwerking met de bevoegde officier van justitie wat leidde tot de vondst van een opslagplaats van illegale drank. Er werden containers gevonden met in totaal meer dan 1000 liter brandy.

Onderzoeken hebben aangetoond dat bovengenoemd huis toebehoorde aan een persoon met een strafblad die het onderwerp is van meerdere aanhoudingsbevelen die zijn uitgegeven door de Koninklijke Gendarmerie en de nationale veiligheidsdienst.

Er is een onderzoek geopend om te bepalen wie er nog meer bij betrokken zijn en elke betrokken persoon te arresteren en te vervolgen.

Deze operatie vond plaats twee dagen na de arrestatie van een handelaar van sterke drank die in het bezit was van 300 liter brandy in de plaats Oued Derna, in de gemeente Ouled Yaich. De handelaar werd afgelopen zaterdag voor het gerecht gebracht voor het vervoeren en verhandelen van brandewijn, meldt nieuwssite h24.

© Redactie 2017
marokko
beni mellal
brandewijn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?