Voor Aid el Arch duidelijkheid van commissie over gang van zaken ontwikkelingsprojecten in Al Hoceima

marokko
18
4 jul '17
Nog voor het einde van deze kalendermaand zal de door de Koning in het leven geroepen commissie duidelijkheid verschaffen over de oorzaak van de vertraging van de ontwikkelingsprojecten in Al Hoceima.
Er is in Marokko veel om te doen, vandaar ook dat Koning Mohammed VI toeziet op een serieuze en effectieve benadering van het probleem. De vorst stelde nadat de ontwikkelingsprojecten te lang op zich lieten wachten, en de lokale bewoners demonstreerden voor o.a. voorzieningen, een speciale commissie aan om te onderzoeken waarom de projecten zolang vertraagd zijn en wie hier verantwoordelijk voor zijn.

Aan het hoofd van deze commissie zit Zineb El Adaoui, die tevens deel uitmaakt van de inspectie van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Het Marokkaanse medium Akhbar Al Yaoum meldde zojuist dat diezelfde commissie nog voor Aid El Arch een verslag zal overhandigen aan de Koning betreffende de oorzaken, de verantwoordelijken en de huidige stand van zaken omtrent de ontwikkelingsprojecten in Al Hoceima.

De departementen die deel hebben in deze projecten en ook zijn gehoord zijn onder andere het ministerie van Transport, van Onderwijs, Gezondheid, Religieuze Zaken, Sport en Binnenlandse Zaken. De plaatsen waar projecten zouden moeten zijn/komen zijn tevens onderworpen aan een bezoek en een inspectie.
© Redactie 2017
marokko
al hoceima
commissie
projecten
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi