Twee nieuwe binnenlandse vluchten van Royal Air Maroc naar Al Hoceima

marokko
10
5 jul '17
Royal Air Maroc start vanaf maandag 10 juli met nog twee nieuwe vluchten naar Al Hoceima, tegen gereduceerde prijzen.

Royal Air Maroc (RAM) lanceert vanaf aanstaande maandag twee nieuwe binnenlandse vluchten naar Al Hoceima, tegen gereduceerde prijzen voor het toeristenherstel van deze bestemming.

Dit initiatief maakt deel uit van een reeks noodmaatregelen die door het ministerie in samenwerking met het regionale bestuur van de Tanger-Tétouan-Al Hoceima-regio zijn ingeleid om het huidige zomerseizoen in Al Hoceima te redden en de toeristische sector in de regio te bevorderen.

Het betreft vluchten van Casablanca naar Al Hoceima voor 400 dirham voor een enkele reis en van Tanger naar Al Hoceima voor 300 dirham voor een enkele reis.

Deze actie beoogt bij te dragen aan de stimulering van een betere benadering van Al Hoceima en zal worden aangevuld met andere maatregelen, waaronder de verlaging van de luchthavenbelastingen, meldt een verklaring van het ministerie van Toerisme.

Er wordt verder aangegeven dat andere acties worden afgerond met de lokale verantwoordelijken voor de lancering van een promotiecampagne om de bestemming Al Hoceima te stimuleren, meldt Le360.

© Redactie 2017
marokko
al hoceima
ram
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?