Nouhaila, 19 jaar, een maand lang vastgeketend en gemarteld door verloofde in Casablanca (video's)

marokko
33
6 jul '17
Een 19-jarige Marokkaanse vrouw, oorspronkelijk afkomstig uit de stad Sidi Kacem, werd gevangen genomen, geketend, verkracht, gemarteld en uitgehongerd gedurende een hele maand door haar verloofde in Casablanca.

Nouhaila, een 19-jarige jonge vrouw uit Sidi Kacem, werd na de Ramadan in een verschrikkelijke staat gevonden in haar verloofde's appartement in de wijk Hassan Hassani in Casablanca.

Nouhaila werd ontvoerd en gevangen gehouden tijdens de hele maand Ramadan, onderworpen aan de meest gruwelijke vormen van geweld en marteling. Verkracht, verbrand, verhongerd en geslagen, kan de jonge vrouw nauwelijks haar tranen vasthouden: "Ik kan niet bewegen", zei ze in een hartverscheurende video. 

Korte zinnen is alles wat Nouhaila met moeite kan zeggen: "Ik leefde een maand lang in terreur, dag en nacht [...] marteling en verkrachting en niemand om me te redden."

Nouhaila vertelde Hespress dat haar inmiddels ex-verloofde haar niet alleen fysiek mishandelde, maar haar ook dagelijks verkrachtte. 'Hij heeft niet gevast. Hij verkrachtte me elke dag", zei ze vechtend tegen haar tranen.

Terwijl ze in verwaarloosde toestand in haar ziekenhuisbed ligt en haar getraumatiseerde lichaam niet kan rusten, vertelde Nouhaila aan Hespress dat ze geen zorg kreeg van de artsen in het ziekenhuis van Hay Hassani. De jonge vrouw, die door haar sadistische ex-verloofde voor zijn moeder's ogen werd gemarteld, kon nauwelijks eten of slapen. Ze bracht haar dagen schreeuwend en huilend van de pijn door.

'Een hele maand van marteling. Hij drukte sigaretten uit over mijn hele lichaam, inclusief mijn intieme delen, en hij scheerde mijn hoofd kaal en drukte de sigaretten in mijn hoofdhuid uit. Hij droeg me ook naar de badkamer als ik bloedde en strooide zout over mijn wonden, zodat ik ondraaglijke pijn voelde", vertelt de jonge vrouw.

Nouhaila slaagde erin om na een helse maand te vluchten. Ze schreeuwde om hulp uit een raam die haar ex-verloofde per ongeluk was vergeten op slot te doen voordat hij naar buiten ging. De buren konden haar zwakke roep om hulp horen en schakelden onmiddellijk de lokale autoriteiten in.

Met een gerechtelijk bevel in hun handen gingen de politieagenten naar de scene en braken de voordeur open op de vierde verdieping van een gebouw in de Lissasfa wijk. Ze vonden Nouhaila geketend en in een slechte gezondheidsstaat.

Met een geschoren hoofd, verbrandde hoofdhuid, een gebroken arm en haar lichaam overal gekneusd en gezwollen, werd de jonge vrouw onmiddellijk overgebracht naar de eerste hulp van het Hay Hassani ziekenhuis. De ex-verloofde werd kort daarna gearresteerd toen hij thuis kwam en de buren hem omcirkelden en hem aan de politie overhandigden.

De 30-jarige ex-verloofde, die beschreven werd als een "introvert" maar "normaal uitziend" individu woonde bij zijn moeder in het appartement dat ze bezat. Een week voor de start van de maand Ramadan vroeg hij aan Nouhaila om mee te gaan naar Casablanca om zijn moeder te ontmoeten.

Eenmaal gearresteerd, bekende de ex-verloofde dat hij Nouhaila's familieleden heeft gevraagd om losgeld, waarbij hij hen dreigde hun tweede dochter te ontvoeren als zij een klacht zouden indienen bij de politie. Nouhaila legde uit dat angst over de veiligheid van haar jongere zus de belangrijkste reden was waarom ze niet eerder heeft overwogen te ontsnappen.

Youtube link



Youtube link

Videocredit: Hespress

© Redactie 2017
marokko
casablanca
sidi kacem
nouhaila
gemarteld
geketend
verbrand
verkracht
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?