Uitgelicht: situatie Nouri stabiel, eigen hartslag maar wel aan beademing (video)

marokko
3
8 jul '17
Vandaag stond in Nederland de voetbalwereld even stil toen hartproblemen Abdelhak Nouri parten speelden.

Het was even schrikken voor degenen die live meekeken tijdens het oefenduel Ajax - Werder Bremen. Meteen nadat het incident zich voltrok werd al duidelijk dat het niet om een blessure ging, hartproblemen dwongen toptalent Abdelhak Nouri naar de grond. De ernst van de zaak werd duidelijk toen bekend werd dat een er een traumahelikopter aan te pas moest komen. Via de officiële kanalen communiceerde Ajax dat er sprake zou zijn van hartritmestoornissen, in stabiele omstandigheden werd de 20-jarige spelmaker per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis. 

Situatie nu stabiel, speler ligt aan de beademing
Nog geen uur geleden deelde Ajax het volgende mee via Twitter: ''Appie wordt sinds zijn aankomst in het ziekenhuis uitvoerig onderzocht. Hij heeft eigen hartslag, ligt wel aan beademing. Appie wordt in slaap gehouden om hem zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen. Onze gedachten zijn bij hem en zijn familie.''

Laten we hopen dat Nouri het snel goed maakt en dit incident geen al te grote invloed gaat hebben op zijn verdere nog prille carrière Incha'Allah!

Bekijk hieronder het moment waarop Nouri naar de grond ging:

YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=YhBQ_sptxho

Photocredit: Ajax TV

© Redactie 2017
marokko
abdelhak nouri
ajax
werder bremen
eredivisie
herstel
ziekenhuis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?