Update: Nouri's situatie zeer stabiel nu, minder medicatie nodig

sport
5
9 jul '17
De Amsterdammers laten weten dat de situatie van de speler niet verslechterd is, gesproken wordt over een zeer stabiele status.
Zojuist liet Ajax via de officiële kanalen weten dat het oefenduel tegen Rijnsburgse Boys afgelast is. De spelersgroep zou zich niet in staat achten om te spelen, dit heeft alles te maken met de situatie rondom Nouri.

Verder geeft men een update over de gezondheidsstatus van de middenvelder. Te lezen is: "Zondagavond rond 19.00 uur was Nouri's situatie zeer stabiel. Na een relatief goede nacht en dag heeft hij minder medicatie nodig. De middenvelder wordt nog wel in slaap gehouden op de Intensive Care. Tot maandagavond worden er geen updates vanuit Oostenrijk verwacht."

Ter herinnering, de 20-jarige Nouri stortte gistermiddag tijdens het oefenduel met Werder Bremen ineen als gevolg van hartritmestoornissen. Op het veld lukte het de aanwezige medici het toptalent te reanimeren. Per traumahelikopter werd hij overgebracht naar het ziekenhuis waar hij in slaap verder wordt behandeld.

Photocredit: Ajax TV
nouri
stabiel
ajax
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
syrië
migranten
moord
rs berkane
ayoub el kaabi
vrouwen
genoa cfc
jaren
oost-ghouta
veiligheidsraad
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam