Familie Nouri roept mensen op Dua te doen, vandaag duidelijkheid over de hersenen

sport
22
10 jul '17
De familie vraagt iedereen een Dua te doen voor hun zoon, vandaag zou hen belangrijk ter ore komen over de staat van zijn hersenen.
Een van de broers van Abdelhak Nouri deed deze oproep via de Facebookpagina van de Meiden van Halal, te lezen is het volgende: 

We hebben zojuist van de broer van Abdelhak Nouri te horen gekregen, dat de familie Nouri ons allen vraagt om een Dua te doen voor Abdelhak. Morgen krijgen ze namelijk belangrijk nieuws over zijn hersenen.

- Moge Allah (swt) ervoor zorgen dat hij zal genezen en weer de oude wordt
- Moge Allah (swt) ervoor zorgen dat ze positief nieuws te horen krijgen
- Moge Hij (swt) ervoor zorgen dat alle zwakke en zieke broeders en zusters op kracht komen en genezen Amien Ya Rab. Een Amien wordt enorm gewaardeerd. 

Ineenstorten na hartritmestoornissen gedurende Ajax - Werder Bremen
Voor degenen die het ontgaan is, de 20-jarige speler in kwestie kampte afgelopen zaterdag met hartritmestoornissen gedurende een oefenduel van de Amsterdammers. Als gevolg hiervan moest hij op het veld gereanimeerd worden, dit lukte door het adequate optreden van de medische staf van zowel Ajax als tegenstander Werder Bremen en door tussenkomst van de uitgerukte medici. Meteen na terug te zijn gehaald werd hij per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis waar hij tot op heden dag in slaap wordt gehouden om zodoende beter behandeld te kunnen worden. 

Gisteravond gaf Ajax via de officiële kanalen de laatste update over zijn herstel. zijn status zou nu zeer stabiel zijn. Verder is te lezen dat: ''Na een relatief goede nacht en dag heeft hij minder medicatie nodig. De middenvelder wordt nog wel in slaap gehouden op de Intensive Care. Tot maandagavond worden er geen updates vanuit Oostenrijk verwacht.zeer stabiel zijn.''

Photocredit: Ajax TV
marokko
abdelhak nouri
ajax
werder bremen
oostenrijk
hartaanval
dua
familie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
syrië
migranten
zestig
rs berkane
jaren
veiligheidsraad
genoa cfc
ayoub el kaabi
vrouwen
moord
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam