Het hotel Palais Jamai in Fez zal in 2019 heropenen

marokko
0
12 jul '17
Via een nieuwe dochteronderneming wordt verwacht dat ONCF meer dan 570 miljoen dirham zal mobiliseren om de renovatie van dit legendarische hotel in Fez te financieren, die naar verwachting in 2019 operationeel zal zijn.

ONCF zal naar verwachting 572 miljoen dirham mobiliseren om het Palais Jamai in Fez te renoveren en te herbouwen. De regering heeft onlangs in de officiële Staatscourant een decreet gepubliceerd die de Raad van Bestuur van ONCF machtigt om een nieuwe dochteronderneming, genaamd 'Palais Jamai SA', te creëren. Palais Jamai SA zal verantwoordelijk zijn voor het werk en de hotel-eenheid beheren zodra de renovatie is voltooid, meldt Lefr360. Het decreet informeert ook dat het ontwerp van het hotel een afspiegeling zal zijn van het La Mamounia hotel in Marrakech. ONCF haalde het hotel in 2015 binnen na het niet-verlengen van het management contract met de Accor-groep.

Volgens het bedrijfsplan dat aan de overheid is voorgelegd, wordt verwacht dat het nieuwe Palais Jamai in 2019 operationeel zal zijn en geleidelijk aan zal groeien. De financiering van de werkzaamheden zal zijn via 40% eigen vermogen en 60% in de vorm van bankleningen.

© Redactie 2017
marokko
fez
palais jamai
hotel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?