Bruidspaar overleden bij verkeersongeval in de buurt van Tetouan

marokko
7
12 jul '17
Het jonge bruidspaar en twee anderen werden gedood bij dit verkeersongeval, drie ernstig gewonden werden vervoerd naar de intensive care in het provinciale ziekenhuis in Tanger.

Niemand had kunnen vermoeden dat de jubelstemming van het huwelijksfeest zo snel zou overslaan in groot verdriet. Nadat de bruid vanaf het ouderlijk huis was opgehaald door de bruidegom en zij onderweg waren naar het huwelijksfeest, raakten zij betrokken bij een verschrikkelijk verkeersongeval dat de levens van vier mensen kostte, inclusief dat van de bruid en bruidegom zelf, meldt Al-Ahdath vandaag.

Al Ahdath meldde dat de tragedie plaatsvond in Siwana, 44 km van Tetouan. De trouwstoet, samengesteld uit verschillende auto's van familie en vrienden, werd verrast door een vrachtwagen die uit de tegengestelde richting kwam, terwijl sommige bestuurders van de trouwstoet, die door de feestelijke atmosfeer in jubelstemming waren, gevaarlijk hard reden. De klap van het ongeluk was verschrikkelijk en de ravage was groot.

Twee mensen, de vrachtwagenchauffeur en een vrouw van de familie van de bruidegom, waren op slag dood. De bruid en bruidegom, wiens auto ernstig werd beschadigd, raakten ernstig gewond. Samen met drie anderen werd het bruidspaar vervoerd naar de intensive care in het provinciale ziekenhuis in Tanger, waar zowel de bruid als de bruidegom enkele uren later bezweken aan hun verwondingen.

De krant benadrukt dat het omliggende gebied van Siwana bekend staat als "een zwarte plek" met betrekking tot verkeersongevallen. En dat dit nog steeds niet is veranderd ondanks de veelvoudige roep voor de bouw van een dubbele weg tussen Tetouan en de ingang van de snelweg bij Tnine Sidi El Yamani.

© Redactie 2017
marokko
tetouan
bruidspaar
verkeersongeval
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?