Familie Nouri heeft nog hoop en vraagt niet te stoppen met smeekbedes

sport
5
13 jul '17
Ajax bracht ook namens de familie van Nouri een bericht naar buiten.
"Zij laten weten dat zij nog hoop hebben en zij vragen om niet te stoppen met de smeekgebeden."

Ook algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax reageerde donderdag onthutst op het nieuws over Ajacied Abdelhak Nouri. De club meldde dat de jonge voetballer ernstige en blijvende hersenschade heeft overgehouden aan zijn ineenzakken afgelopen zaterdag tijdens een oefenwedstrijd in Oostenrijk.

"Dit het slechtst denkbare bericht. Het is verschrikkelijk. Wij voelen enorm mee met zijn ouders, zijn broers en zussen en zijn overige naasten. Voor hen is dit leed niet te beschrijven", aldus de oud-keeper op de website van Ajax. "De klap is hier bij Ajax ook keihard aangekomen, al wisten we dat we ook rekening moesten houden met dit scenario."

Directeur Van der Sar spreekt verder van de onzekere dagen die de familie en de club hebben doorgemaakt. "Waarbij ontzettend veel mensen op verschillende manieren hebben meegeleefd met zijn situatie. Dat wordt enorm gewaardeerd. Ik heb ook gemerkt dat de hele club er sinds zaterdag mee bezig is. Abdelhak is zo’n groot talent, maar helaas zullen we nooit weten hoe ver zijn ster gereikt zou hebben als dit niet was gebeurd."
nouri
familie
smeekbedes
ajax
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
syrië
migranten
moord
rs berkane
ayoub el kaabi
vrouwen
genoa cfc
jaren
oost-ghouta
veiligheidsraad
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam