'Just for Gags' voor de eerste keer in Marokko

algemeen
12
15 jul '17
Na het succes van de internationale tv-serie "Just for gags" zal Marokko eind augustus de eerste editie van het festival 'Juste pour Rire' in Marokko aanbieden.
Dit komedie festival wordt gehouden van 23 tot 26 augustus in de stad Agadir, in het Theater de Verdure.

Het 'Juste pour Rire' festival is bedoeld als een gelegenheid voor Marokko om zijn lokale komische cultuur te ontwikkelen. Met een unieke programmering is het de bedoeling om tijdens het ​​jaarlijkse festival de Franse, Arabische en Amazigh-humor te promoten.

Meer dan 30 artiesten zoals Eko Abd-el-Kader Secteur, Lotfi Abdelli, Rachid Rafik, Haitam Meftahi, Bassou en Yassar zullen deelnemen aan de shows.

Het komedie festival streeft naar een onvergetelijk evenement dat van de verschillen in Marokko haar kracht maakt.

De partnerschapsovereenkomst met de Juste pour Rire-groep werd ondertekend op 18 maart onder het voorzitterschap van mevrouw Zineb El Adaoui, wali van de Souss Massa-regio, in de aanwezigheid van plaatselijk verkozen ambtenaren en journalisten.

De Juste pour Rire-groep is 35 jaar geleden in Montreal opgericht, gecreëerd door Gilbert Rozon, samen met een festival dat in de loop van de tijd het grootste festival van humor in de wereld is geworden.

Het merk is ook gespecialiseerd in de productie van humoristische programma's, waaronder verborgen camera shows die worden uitgezonden in meer dan 130 landen en in vliegtuigen van 75 luchtvaartmaatschappijen.

Het merk is internationaal uitgebreid door onder andere festivals in steden zoals Londen, Brussel, Lyon, Sydney, Chicago, Toronto en Johannesburg te creëren, geeft Moroccoworldnews te kennen.
marokko
agadir
festival
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
rohingya
syrië
moord
migranten
ayoub el kaabi
adel taarabt
spoorwegongeval
oost-ghouta
fifa
rs berkane
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam