Bouskal doet zijn verhaal over de recente overval in Martil (video)

marokko
5
27 jul '17
Marokkaans-jeugdinternational Bouskal vertelde aan Al Yaoum24 over de recente aanval op hem in Martil. Zijn moeder was daarbij aanwezig en vraagt om rechtvaardigheid, ze doet daarvoor zelfs een beroep op Koning Mohammed VI.

Hamza Bouskal was in het gezelschap van zijn vrienden voor hun zomervakantie in Martil. Ze bevonden zich onbedoeld ineens in het midden van een ruzie tussen groepen criminele jongeren in de stad.

De 16-jarige Bouskal verwachtte niet dat zijn vrienden zouden wegvluchten en hem met ongeveer vijftien criminele jongeren om zich heen zouden achterlaten, maar dat deden ze wel. Hij probeerde ook weg te vluchten, maar hij is niet bekend met de stad en zijn aanvallers hadden hem al snel omsingeld op een verlaten terrein. Hij werd aangevallen met messen en zelfs schroevendraaiers. Ze beroofden hem daarnaast ook van zijn juwelen.

Bouskal sleepte zichzelf later naar de boulevard van de stad, waar hij werd gezien door andere burgers die de lokale hulpdiensten waarschuwden. Hij werd later naar het ziekenhuis Sheikh Khalifa Ibn Zayed in Casablanca vervoerd om de nodige medische behandeling te krijgen. Na het indienen van een klacht bij de politie werden twee van de 15 personen gearresteerd.

Youtube link

© Redactie 2017
marokko
martil
bouskal
overval
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi