Ksar El Kebir: Politieagent en inspecteur geschorst wegens corruptie

marokko
2
28 jul '17
Het Directoraat-Generaal Nationaal Veiligheid (DGSN) heeft woensdagavond de beslissing genomen om een politieagent en een politie-inspecteur van het politiebureau in Ksar El Kebir te schorsen in afwachting van een definitief oordeel over strafrechtelijke daden in verband met corruptie.
De officier van justitie in Tanger had een brigade van de rechterlijke politie in de stad Larache aangesteld, onder het directe toezicht en in de persoonlijke aanwezigheid van een officier van justitie, om een klacht te onderzoeken die via het gratis meldnummer voor corruptie was binnengekomen. Een persoon meldde daar een klacht over de 2 politieambtenaren en beschuldigde hen van chantage, meldt een verklaring van het DGSN.

De twee betrokken politieambtenaren werden gearresteerd na op heterdaad te zijn betrapt bij het aannemen van een som geld. Ze werden beide gearresteerd en in volledige hechtenis geplaatst. Er is een onderzoek geopend dat door de justitiële politie in Larache wordt uitgevoerd onder toezicht van de officier van justitie in Tanger.
© Redactie 2017
marokko
ksar el kebir
corruptie
politieagent
inspecteur
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi