Marokkaanse vrouw verkracht in Italië

buitenland
277
31 jul '17
Een dertigjarige Marokkaanse vrouw werd verkracht door twee mannen in Viareggio, een badplaats in west-Italië. De verkrachters filmden hun misdaad met een mobiele telefoon.

De vrouw was samen met een vriendin op de boulevard van de stad, waar ze de twee daders ontmoette. De mannen nodigden hen uit om mee naar hun huis te gaan. De vrouw ging hierop in, terwijl haar vriendin weigerde om mee te gaan.

Volgens het Italiaanse nieuwsplatform Il Tirreno waren de daders in de twintig en bedreigde ze de vrouw met keukenmessen om hun bevelen op te volgen. De vrouw zei dat ze de hele nacht werd verkracht.

Het slachtoffer zei dat ze de volgende dag vrijgelaten was toen zij hen ervan overtuigde dat zij de autoriteiten niet zou vertellen wat er was gebeurd. Zij vroeg ook één van de aanvallers om haar naar het treinstation te begeleiden en bij aankomst begon de vrouw te schreeuwen en om hulp te vragen. Een politieagent bij het station greep in en arresteerde de aanvaller.

De Italiaanse autoriteiten gingen naar het huis waar de vrouw verkracht was en legde beslag op de keukenmessen en de mobiele telefoons van de aanvallers, waar videobewijs op stond van het geweld en de verkrachtingen.

© Redactie 2017
italië
verkrachting
viareggio
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi