Marokkaanse postbode verbrandt post zodat hij meer tijd heeft voor een spelletje

marokko
5
1 aug '17
Een Marokkaanse postbode uit Chichaoua verbrandde de post die hij eigenlijk moest bezorgen, zodat hij meer tijd had om petanque (variant van jeu de boules) te spelen.

In plaats van de post te bezorgen, wat zijn beroep is, ontdeed de man zich van de post om zich aan zijn favoriete tijdverdrijf te kunnen wijden: petanque.

De man werd zondagavond gearresteerd na het verbranden van honderden brieven in zijn huis in Hay Mohammedi in de stad Chichaoua, waarbij hij profiteerde van de afwezigheid van zijn vrouw die buiten de stad was, meldt Alyaoum24.

Eenmaal bevrijd van zijn last, ging de man naar Youssoufia om zijn favoriete activiteit petanque te spelen......hij vergat alleen te controleren of het vuur wel helemaal uit was. Bij zijn terugkeer was de man verbaasd te zien dat zijn huis was afgebrand en politieagenten hem stonden op te wachten. 

Vervolgd voor brandstichting, schending van de professionele plicht, misbruik van vertrouwen en vernietiging van officiële documenten, werd de man vandaag voorgeleid bij het Hof van Beroep in Marrakech.

© Redactie 2017
opmerkelijk
marokko
chicaoua
postbode
post
verbranden
petanque
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?