Fataal ongeluk nabij Tanger, 3 doden

marokko
8
2 aug '17
Drie mensen, waaronder een Marokkaan woonachtig in Spanje, zijn gisteren overleden bij een verkeersongeval op de brug van oued Tahaddart.

Een Marokkaan woonachtig in Spanje was van plan om zijn vakantie met zijn familie in Marokko door te brengen na een jaar hard werken. In het gezelschap van zijn vrouw reed hij op weg naar Tanger toen hij autopech kreeg. De man riep een reparatieauto op, die snel ter plaatse was, meldt Lefr360.

Er ontstond echter al snel een discussie tussen de autobestuurder en de twee mannen van de reparatieauto over de prijs van het repareren. De autobestuurder vond de reparatiekosten overdreven hoog, vertelde de vrouw van de autobestuurder aan de politie.

Terwijl de drie mannen stonden te discussiëren werden ze aangereden door een auto die veel te hard reed. Alle drie de mannen werden zo'n 160 meter geprojecteerd en waren op slag dood, volgens de bevindingen van de politie.

De veroorzaker van het ongeluk stopte echter niet en ging er vandoor. Een getuige van het ongeluk rapporteerde snel aan de politie waarna deze een opsporingsbevel uit gaf. De bestuurder werd daarna aangehouden bij de ingang van Larache. Het bleek om een 26-jarige jongeman te gaan die onder invloed was (van drank of drugs).

De lichamen van de slachtoffers werden overgebracht naar het mortuarium van het regionale ziekenhuis Mohammed V in Tanger en er werd een onderzoek geopend om de exacte omstandigheden van deze tragedie te bepalen.

© Redactie 2017
marokko
tanger
ongeluk
doden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi