Mers El Kheir: arrestatie van een gevaarlijke bende

marokko
1
10 aug '17
Mishandelingen met messen, beroving, ontvoering en groepsverkrachting. Mers El Kheir (prefectuur Skhirat-temara) kan na een hoop dramatische incidenten opgelucht adem halen na de arrestatie van een gevaarlijke bende.

De inwoners van Mers El Kheir zijn opgelucht na de arrestatie van een aantal individuen die een bende vormde en betrokken waren bij diverse ernstige misdaden. Deze bende zaaide terreur met verschillende misdaden, waaronder de ontvoering en groepsverkrachting van een zwangere vrouw.

De zwangere vrouw werd ontvoerd door twee leden van de bende die haar meenamen naar een bos in El Menzeh in Rabat, waar ze slachtoffer werd van een groepsverkrachting.

Volgens de krant Assabah is het hoofd van de bende, genaamd "Weld Hemmou", gearresteerd in Hay Chigha in Temara. Hij bekende ook verschillende andere misdrijven, waaronder de aanval op een jonge man en de verkrachting van zijn partner en een overval in een winkelcentrum in El Menzeh.

Volgens dezelfde bron verklaarde "Weld Hemmou" dat de groepsverkrachting van de zwangere vrouw in opdracht was van een persoon die nog een rekening had te vereffenen met het slachtoffer.

© Redactie 2017
marokko
mers el kheir
bende
arrestatie
ontvoering
groepsverkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi