Procureur-generaal weigert de autopsie-uitslagen van Imad El Attabi te onthullen

marokko
35
17 aug '17
De procureur-generaal van het gerechtshof in Tetouan weigerde de autopsie-uitslagen van Imad El Attabi aan de familie van de overledene bekend te maken.

De familie van Imad El Attabi was verbaasd om te horen dat de procureur-generaal van het gerechtshof in Tetouan weigerde de autopsie-uitslagen van Imad El Attabi te onthullen, die overleden is op 8 augustus. Gecontacteerd door H24Info, zei Rashid Bellali, een van de advocaten van Hirak (volksbeweging), dat de procureur-generaal zijn weigering rechtvaardigde door aan te geven dat deze informatie "binnen de geheimhouding van het onderzoek" valt.

Vastbesloten om de echte redenen van de dood van zijn zoon te achterhalen, heeft de familie El Attabi zijn intentie uitgesproken om het lichaam van Imad op te laten graven om het aan een buitenlandse deskundige voor te leggen. Volgens het dagblad Akhbar Alyaoum heeft de advocaat El Bouchtaoui een klacht ingediend bij de procureur-generaal waarin hij de opgraving en een tweede autopsie van het lichaam van Imad El Attabi eist door een Franse deskundige. Dit is mogelijk door de overeenkomst die Marokko en Frankrijk op dit gebied hebben.

© Redactie 2017
marokko
autopsie
imad el attabi
tetouan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi