Een delegatie van 24 blinde pelgrims vertrokken naar Mekka

buitenland
1
18 aug '17
Een delegatie van blinde pelgrims is gisterenochtend vanaf de luchthaven van Rabat-Salé vertrokken naar Mekka om de bedevaart voor het jaar 1438 uit te voeren.
De delegatie van blinde pelgrims bestaat uit 24 personen uit verschillende steden van het Koninkrijk, onder toezicht van de 'Organisatie ter bescherming van de blinden in Marokko' (OAPAM).

De leden van deze delegatie profiteerden van de nodige training en begeleiding, naast de begeleiding van de Ulemas en het medisch personeel, zodat ze de bedevaart onder de beste omstandigheden kunnen uitvoeren.

Alle maatregelen zijn genomen om de delegatie in staat te stellen de pelgrimstocht onder de best mogelijke omstandigheden uit te voeren, rekening houdend met de specifieke behoeften van deze burgers, vertelde Abdeljalil El Koweiti, die deze delegatie leidt, aan het Marokkaanse persbureau MAP.

El Koweiti heeft ook zijn dank betuigd aan de Koning voor de specifieke aandacht die de Koning voor deze categorie burgers heeft. 

Ahmed Mam, lid van de delegatie, was blij om van dit initiatief te kunnen profiteren, en benadrukte de enorme inspanningen die de leidinggevenden van OAPAM hebben gedaan om de blinde burgers te helpen.
© Redactie 2017
marokko
hadj
pelgrims
blind
mekka
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
afrika cup
can 2019
donald trump
caf
egypte
teheran
washington
syrië
videoclip
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
spanje
politie
eredivisie
mohammed vi
hervé renard
rabat
daesh
hakim ziyech