Een delegatie van 24 blinde pelgrims vertrokken naar Mekka

marokko
1
18 aug '17
Een delegatie van blinde pelgrims is gisterenochtend vanaf de luchthaven van Rabat-Salé vertrokken naar Mekka om de bedevaart voor het jaar 1438 uit te voeren.

De delegatie van blinde pelgrims bestaat uit 24 personen uit verschillende steden van het Koninkrijk, onder toezicht van de 'Organisatie ter bescherming van de blinden in Marokko' (OAPAM).

De leden van deze delegatie profiteerden van de nodige training en begeleiding, naast de begeleiding van de Ulemas en het medisch personeel, zodat ze de bedevaart onder de beste omstandigheden kunnen uitvoeren.

Alle maatregelen zijn genomen om de delegatie in staat te stellen de pelgrimstocht onder de best mogelijke omstandigheden uit te voeren, rekening houdend met de specifieke behoeften van deze burgers, vertelde Abdeljalil El Koweiti, die deze delegatie leidt, aan het Marokkaanse persbureau MAP.

El Koweiti heeft ook zijn dank betuigd aan de Koning voor de specifieke aandacht die de Koning voor deze categorie burgers heeft. 

Ahmed Mam, lid van de delegatie, was blij om van dit initiatief te kunnen profiteren, en benadrukte de enorme inspanningen die de leidinggevenden van OAPAM hebben gedaan om de blinde burgers te helpen.

© Redactie 2017
marokko
hadj
pelgrims
blind
mekka
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi