Seksueel misbruik in bus: Identiteit echte slachtoffer bekend (video)

marokko
6
23 aug '17
Het echte slachtoffer van seksueel misbruik in een bus in Casablanca werd vandaag geïdentificeerd. Ze woont in Salé bij haar ouders en lijdt aan psychische aandoeningen.

Het mysterie rond de identiteit van het meisje lijkt hiermee opgelost. De politie-onderzoekers waren in staat om het echte slachtoffer te identificeren, een meisje die in Salé woont bij haar ouders en aan psychische aandoeningen lijdt. Zij werd vandaag in Casablanca opgeroepen om te worden gehoord.

Eerder werd bekend gemaakt dat het slachtoffer Imane heette en in dezelfde wijk als de daders woonde. Zowel Imane als haar vader ontkenden dit echter stelling.

In een getuigenis gegeven aan le360 vertellen de moeder en oom van het echte slachtoffer dat het incident plaatsvond op lijn 90 van M'dina Bus in de wijk Hay Mohammadi.

Het slachtoffer heet Zineb en het dramatische incident vond plaats in het begin van juli, kort na Eid al-Fitr. Bij thuiskomst vertelde het slachtoffer alles aan haar familie, maar ze geloofden haar niet, erkent Zahra, haar moeder. "Ze is geestelijk ziek sinds ze 14 jaar oud is en wordt niet serieus genomen in de familie", zei ze. Totdat met het verspreiden van de video de waarheid boven tafel kwam.

Zineb's oom, Adessadek, sluit zich aan bij de woorden van de moeder en zegt dat de hele familie nu de passiviteit van de bestuurder van de bus veroordeeld, evenals die van de andere passagiers die niets hebben gedaan om Zineb van haar aanvallers te bevrijden. "Zineb is een slachtoffer en het is niet haar schuld wat er met haar gebeurd is". Zij geven aan dat de verantwoordelijkheid bij M'dina Bus ligt en dat het gezin van plan is een klacht in te dienen tegen het vervoersbedrijf.

Youtube link

© Redactie 2017
marokko
casablanca
bus
slachtoffer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?