Soap in the making: Feddal weigert voor Marokko uit te komen zolang Renard bondscoach is

sport
4
24 aug '17
Nadat men het hoofdstuk Ziyech vs. Renard had gesloten lijkt er een nieuwe soap aanstaande. Dit keer met Real Betis-verdediger Zouhair Feddal in de hoofdrol.
Eergisteren werd na lang wachten de voorselectie voor het dubbele treffen (WK 2018) met Mali bekendgemaakt. Een van de meest opvallende afwezigen was Marokkaans-international Zouhair Feddal. Om nog onbekende reden lijkt de bondscoach hem, net zoals een tijd geleden het geval was bij Ziyech, stelselmatig te negeren.

In aanloop naar de afgelopen Afrika Cup werd Feddal al genegeerd met het uitblijven van zijn aanwezigheid tijdens het Afrikaanse toernooi als hoogtepunt. Ook na de Cup deed de Fransman geen beroep op hem, enkel tegen Oranje en Kameroen maakte hij deel uit van de selectie (geen speelminuten).

Feddal parkeert carrière als international even

Nadat eergisteren beIN Sports verslaggever Achraf Ben Ayad het nieuwtje bekendmaakte, werd het gisteren bevestigd door de speler zelf. Via z'n social media-kanalen laat hij het volgende weten over de kwestie: “Het is altijd een eer voor mij geweest om voor het Marokkaans elftal te spelen. Echter heb ik voor ieders bestwil dit besluit genomen. Ik dank iedereen voor het begrip.”
© Redactie 2017
marokko
feddal
renard
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
verenigde staten
jemen
saoedi-arabië
mocromaffia
nabil b
ridouan taghi
israël
advocaat
benjamin netanyahu
cl
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi