Bestel online je lam voor het Offerfeest

algemeen
3
25 aug '17
Het Offerfeest staat weer voor de deur en daarmee is de verkoop van lammeren voor het Offerfeest officieel gestart.

Via de website halalvleesexpress.nl kunnen consumenten eenvoudig een offerlam bestellen voor het Offerfeest 2017. Een Nederlands lam met een gewicht tussen de 17 en 20 kg is al te bestellen voor € 199,95. De consument kan er eventueel voor kiezen om het lam voor € 15,00 extra te laten snijden. Nadat een bestelling geplaatst is kan het lam op het slachthuis worden afgehaald. De dag en tijd van afhalen krijgt de consument per mail door.

Online verkoop Offerlammeren succes

Halalvleesexpress: “De online verkoop van Offerlammeren blijkt een enorm succes. Dit is het derde jaar op rij dat wij Offerlammeren op deze manier aanbieden. Wij zien jaarlijks een aanzienlijke groei terug in onze verkopen. Hier zijn wij vanzelfsprekend erg trots op. Wij willen dan ook allereerst onze klanten bedanken voor het vertrouwen en het mogelijk maken van deze groei. Zolang wij groeien, blijven wij onze service verbeteren! Wij hebben er het volste vertrouwen in dat deze positieve trend doorzet”.

Vlees

Via de website halalvleesexpress.nl kunnen klanten tevens al hun halal vlees bestellen. Halalvleesexpress.nl biedt online meer dan vijftig soorten vleesproducten aan. Alle verse vleesproducten van rund, kalf, lam, kip en konijn voldoen aan de Nederlandse hygiënecode én aan de Islamitische spijswetten. De slachterij, uitsnijderij en vleesverwerking staan onder toezicht van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en het slachten wordt uitgevoerd door een belijdend moslim.

 Klik hier om direct te bestellen.

© MAROKKO.NL 2017
offer
lam
online
slachtfeest
halalvleesexpress
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi