Zomerkamp in Bouznika (video)

buitenland
0
26 aug '17
Sommige kinderen hebben moeite om tijdens de vakantie tijdelijk niet bij hun gezin te zijn, voor de anderen biedt het zomerkamp veel voordelen.
Het vakantiekamp in Bouznika, 50 km ten noorden van Rabat, biedt verschillende zomerkampen aan in de maand augustus. De camera van Le360 volgde voor een dag de dagelijkse bezigheden van de kinderen. Het kamp wordt georganiseerd door de 'Vereniging van Maatschappelijk Werk' van het Ministerie van Economische Zaken en Financiën.

Het zomerkamp verwelkomt 197 jongens en meisjes uit alle delen van het land. Het kamp biedt een rijk programma van activiteiten aan. Variërend van inleidende workshops (journalistiek, geschiedenis, schilderen, sport) tot thema-avonden, een bezoek aan het strand en het bezichtigen van bezienswaardigheden in Rabat.

De kinderen zijn in elk geval lovend over het zomerkamp. "Dit kamp is heel leuk, ik vind het moeilijk om afscheid te nemen. Ik wil de volgende keer weer aan dit zomerkamp meedoen", zegt het eerste meisje in de video.

Het tweede meisje geeft aan dat ze het zwembad heel leuk vindt en alle andere activiteiten.

Het derde meisje zegt: "We doen toneelstukjes, we nuttigen gezamenlijk het ontbijt, de lunch en het avondeten en vertellen verhaaltjes".Youtube link
© Redactie 2017
marokko
bouznika
vakantiekamp
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
verenigde staten
iran
championsleague
benjamin netanyahu
verenigd koninkrijk
gazastrook
frankrijk
jemen
israel
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
moord
afrika cup
rabat
eredivisie
daesh
mohammed vi