Beni Mellal: Moeder en drie kinderen overleden door overstroming

marokko
2
26 aug '17
Een vrouw en haar drie kinderen zijn op 23 augustus in Tizi Nisly in de Beni Mellal-regio gestorven toen een storm een ​​grote overstroming veroorzaakte en hen meesleurde.

Volgens de krant Al Massae probeerde de vrouw een rivier over te steken met haar drie kinderen, een 8-jarig meisje, een 6-jarige jongen en een 8 maanden oude baby. Ze werden echter meegesleurd door de sterke stroom van het snel opkomende water.

Leden van de Koninklijke Gendarmerie en de hulpdiensten kwamen snel naar de plaats van het tragedie om de slachtoffers te vinden. De moeder werd gered, maar ze bezweek kort na haar redding. De lichamen van het meisje en de baby werden vrij snel levenloos teruggevonden. Het lichaam van de jongen werd enkele uren later gevonden op de oevers van Oued Laabid, op 60 kilometer van het drama.

De vier lichamen werden vervoerd naar het mortuarium van het ziekenhuis in Beni Mellal, meldt H24info. Volgens de autoriteiten is dit soort overstromingen in de regio wijdverspreid tijdens periodes van hevige onweersbuien.

© Redactie 2017
marokko
beni mellal
overstroming
rivier
doden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?