Casablanca zal tweede 'Internationale Sport en Recreatie in Afrika Forum' organiseren

marokko
0
28 aug '17
De stad Casablanca zal de tweede editie van de 'Internationale Sport en Recreatie in Afrika Forum' organiseren van 27 september tot 1 oktober.

Het forum zal 100 nationale en internationale sportdeskundigen verzamelen en men verwacht 40.000 bezoekers en 150 exposanten uit 12 verschillende landen.

Het forum heeft dit jaar gekozen voor de slogan "sport in dienst van de Afrikaanse jeugd" en het zal diverse conferenties, amusementsmogelijkheden en sportactiviteiten omvatten.

Frankrijk zal speciale eregast zijn tijdens de tweede editie van dit evenement.

Het forum wordt gemarkeerd met een 10 kilometer hardloopwedstrijd genaamd 'Foulées d'anta'. "Dit nieuwe initiatief heeft tot doel de inwoners van Casablanca uit te nodigen om hun hardloopvaardigheden te ontdekken," geeft men in een verklaring aan MAP te kennen.

Het internationale forum biedt ook de gelegenheid om officieel de oprichting van de Nationale Federatie van Sport Professionals aan te kondigen, waarvan de doelstelling is om sport marketing experts bijeen te brengen. Het streeft ernaar om bij te dragen aan de ontwikkeling van sport in het Koninkrijk.  

© Redactie 2017
marokko
casablanca
sport
recreatie
afrika
forum
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?