Marokko zal de eerste editie van 'Invest Africa Expo' organiseren

marokko
6
4 sep '17
Marokko zal de eerste internationale handels-, industrie- en beleggingsbeurs in Afrika, getiteld 'Invest Africa Expo', organiseren van 1 t/m 4 november in Casablanca met een deelname van ongeveer vijftig landen.

Dit evenement wordt georganiseerd op een overdekte oppervlakte van meer dan 20.000 m². Het heeft tot doel de 500 exposanten vanuit de hele wereld in staat te stellen vruchtbare ontmoetingen te hebben tussen economische operatoren in Afrika en deze verder te ontwikkelen.

Een symbiose met de logica van het delen van expertise en het ontwikkelingen van win-win-partnerschappen in het continent, zoals ook bepleit door Koning Mohammed VI, geeft een verklaring van de organisatoren te kennen.

Naast de ontmoetingen met hun tegenhangers zullen de deelnemers ook kunnen profiteren van presentaties door ambtenaren en publieke en particuliere organisaties, die de zakelijke kansen in hun regio's en hun investeringspotentieel markeren.

Bij dit evenement zullen ongeveer 15 sectoren worden vertegenwoordigd, waaronder transport, onderwijs, werkgelegenheid, gezondheid, energie, landbouw, veiligheid en toerisme, meldt H24info.

© Redactie 2017
marokko
casablanca
invest
africa
expo
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?