Souss-Massa: landelijke hostels nu verbonden met satelliet internet

marokko
0
6 sep '17
Als onderdeel van de bevordering van het toerisme in het Souss-Massa-gebied is een operatie gelanceerd om landelijke accommodaties aan internet via satelliet te verbinden.

Deze operatie wordt uitgevoerd door het Landelijk Toerisme Ontwikkelingsnetwerk (RDTR) in de regio, die momenteel haar leden ondersteunt in digitale promotie via tools zoals het online boekingssysteem en promotionele websites, meldt het Marokkaanse persbureau MAP.

"Souss-Massa heeft een enorm cultureel potentieel, waardoor het een bestemming is die zeer gewaardeerd wordt door toeristen", zei het RDTR in een persbericht. Zij herinnerden eraan dat de sector noodzakelijkerwijs internet nodig heeft om verder te ontwikkelen, een missie die heel moeilijk te bereiken was omdat de meeste accommodaties in de landelijke gebieden van Souss-Massa geen toegang hebben tot internet.

Om dit probleem aan te pakken, heeft het RDTR gekozen voor de oplossing van satelliet internet, zei de voorzitter Abdelhakim Sabri. In tegenstelling tot ADSL of kabel heeft deze technologie inderdaad geen landelijk netwerk nodig voor breedband toegang.

Dankzij deze oplossing kunnen de leden van het RDTR aanwezig zijn op het internet en een goede connectie hebben om te voldoen aan de behoeften van hun klanten en hun zichtbaarheid te verbeteren door middel van de verschillende promotionele kanalen, op o.a. sociale netwerken. Tegelijkertijd zullen toeristen en bezoekers van deze gebieden profiteren van de internettoegang tijdens hun verblijf.

© Redactie 2017
marokko
souss-massa
internet
satelliet
rdtr
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi