Sinouh krijgt Ayoub over zich heen na kritisch interview met de VI over Labyad

sport
1
7 sep '17
Felle bewoordingen van de FC Utrecht middenvelder na enkele kritische uitlatingen van Sinouh over zijn teamgenoot Labyad.
In de gisteren verschenen weekeditie van Voetbal International stond een special over de heropleving van Zakaria Labyad, bij PSV destijds beschouwd als één van de grote toptalenten.

In het artikel werd ook de mening oud Marokkaans-international Khalid Sinouh gepeild. De sluitpost van onder andere PSV, AZ, RKC Waalwijk en Sparta Rotterdam stelt dat Marokkaanse profvoetballers het sportieve aspect van hun carrière al snel laten varen wanneer de mogelijkheid voor financiële onafhankelijkheid om de hoek komt kijken. "Alsof er een soort berusting in hun leven is gekomen, de wetenschap dat ze toch nooit meer hoeven te werken. Ik mis de echte wil om te slagen bij veel jongens van Marokkaanse origine. Zie je Lionel Messi of Cristiano Ronaldo met overgewicht bij een nieuwe club binnenwandelen, zoals Zakka bij FC Utrecht? Nee, toch."

Deze tekst leidde al snel tot ontevredenheid bij Yassin Ayoub die zich niet kon vinden in de uitspraak en het opnam voor zijn teamgenoot en collega-international. Op Instagram reageerde hij hier als volgt op: "Kritiek op anderen terwijl je zelf geen geweldige carrière hebt gehad. 9 van de 10 keer langs de lijnen moeten toekijken, zoals je nu ook doet!"

Sinouh reageert hier dan vervolgens zo op: "Ik was niet zo goed als jullie! En ik was maar een keeper!"

Waarna Ayoub weer uithaalt: "Dan hou je kritiek bij je, als je weet wat je plek is en was."

Photocredit: NOS Voetbal
sinouh
ayoub
labyad
vi
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
moord
migranten
syrië
real madrid
algerije
spoorwegongeval
oost-ghouta
badou zaki
veiligheidsraad
marokkanen
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam