Royal Air Maroc kondigt nieuwe binnenlandse lijn aan: Casablanca-Essaouira

marokko
1
8 sep '17
Royal Air Maroc (RAM) heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe lijn die Casablanca met Essaouira verbindt.

De nieuwe vliegroute zal al vanaf 12 september van start gaan. Deze lancering brengt het aantal binnenlandse lijnen van het nationale bedrijf naar 22, kondigde RAM aan in een persbericht.

De vluchten worden uitgevoerd in een ATR72 met een capaciteit van 70 zitplaatsen. De vlucht wordt aangeboden tegen vaste tarieven: 400 dirham voor een enkele reis in de economy class (retour: 800 dirham) en 800 dirham voor een enkele reis in de business class (1600 dirham retour).

Dezelfde bron meldt dat de nieuwe Casablanca-Essaouira lijn, opgericht onder een akkoord getekend met de regio Marrakech-Safi, het binnenlandse netwerk van RAM versterkt.

Deze lijn is bijzonder strategisch voor de toeristische sector in Essaouira, een bestemming waarvan het grote potentieel alleen kan worden benut door beter connectiviteit met andere steden in het land, geeft Lefr360 te kennen.

Met de nieuwe lijn zal Essaouira ook worden aangesloten op de 90 internationale bestemmingen van het netwerk van RAM via de internationale luchthaven Mohammed V in Casablanca.

© Redactie 2017
marokko
ram
casablanca
essaouira
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?