Beoordeling van de overheid: El Othmani houdt ontmoeting met politieke partijen

algemeen
2
8 sep '17
Het hoofd de regering, Saad-Eddine El Othmani, ontmoette woensdagavond in Rabat de vertegenwoordigers van de politieke partijen die de meerderheid vormen (PJD, RNI-UC, MP, USFP, PPS).
Tijdens deze vergadering werd de balans opgenomen van de eerste vier maanden van de huidige regering, meldt Lefr360. Een verslag hiervan wordt volgende week in Rabat gepresenteerd op een conferentie met vertegenwoordigers van politieke partijen, vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld, het bedrijfsleven en de pers.

Niet alle politieke partijleiders hebben woensdag de vergadering bijgewoond. Dit werd gekenmerkt door de afwezigheid van Abdelilah Benkirane, secretaris-generaal van de de Partij van Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) en die van Driss Lachgar, nummer één van de de Socialistische Unie van Volkskrachten (USFP), die respectievelijk vertegenwoordigd waren door Slimane El Amrani, adjunct-secretaris-generaal van de PJD en Mohamed Ben Abdelkader, minister (namens USFP) belast met de hervorming van de overheidsadministratie.
marokko
el othmani
overheid
beoordeling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
jamal sellami
arrestatie
chan 2018
gevangenisstraf
amsterdam
cybercriminaliteit
frankrijk
wydad casablanca
frmf
ziekenhuis
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
wk 2018
daesh
politie
agadir
trump
al hoceima