Zus El Ghazi: 'Anwar heeft nooit met Marokkaanse bond gesproken'

sport
3
10 sep '17
Klinklare onzin, aldus de zus van Anwar El Ghazi over de geruchten dat haar jongere broer gesprekken zou hebben gevoerd met de Marokkaanse voetbalbond.
Afgelopen vrijdag kwam het Marokkaanse medium Lionsdelatlas.ma met het opmerkelijke bericht dat Oranje-international Anwar El Ghazi om de tafel zou hebben gezeten met de Marokkaanse bond. Het zou dan gaan om het openlijk uitspreken van zijn wens om een mogelijke interlandcarriere bij de Leeuwen van de Atlas alsnog te verkiezen boven zijn status als A-international van Oranje. In het bericht stond verder dat de Marokkaanse bond FRMF zich na dit gesprek serieus ging buigen over het dossier. Net zoals in de zaak van Spaans-international Munir El Haddadi zou men zich gaan opmaken voor een switchverzoek bij de FIFA voor ditmaal El Ghazi. 

Zus en begeleidster Nabila El Ghazi spreekt bericht tegen
Na dit bericht nam Telesport (sportredactie Telegraaf) contact op met de zus van de speler in kwestie, Nabila El Ghazi. Haar reactie hierop: "Er is géén gesprek geweest." 

El Ghazi hakte in oktober 2015 definitief de knoop door toen toenmalig bondscoach Danny Blind hem selecteerde voor de EK-kwalificatieduels tegen respectievelijk Kazachstan en Tsjechie. Verder dan deze 2 optredens in de hoofdmacht van Oranje kwam het niet voor de LOSC Lille-rechtsbuiten. 

Photocredit: NOS Voetbal

marokko
anwar el ghazi
losc lille
marokkaanse bond
frmf
atlasleeuwen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
moord
migranten
syrië
real madrid
algerije
spoorwegongeval
oost-ghouta
badou zaki
veiligheidsraad
marokkanen
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam