Ayoub over uitblijven transfer: 'Misschien pas ik niet in het plaatje van de topdrie'

sport
3
11 sep '17
Yassin Ayoub blijft, al knaagt het wel een beetje aan 'm, tegen alle verwachtingen in voorlopig nog speler van FC Utrecht.
Ondanks 3 fantastische seizoenen als motor op het middenveld van FC Utrecht heeft Yassin Ayoub de afgelopen transferwindow geen overstap kunnen maken. Onlangs nog ketste een overgang naar de Turkse club Alanyaspor op het laatste moment af.

Tegenover de Telegraaf geeft de Marokkaans-international tekst en uitleg over het uitblijven van een transfer. In Nederland gaf de topdrie ook niet thuis, iets wat Ayoub jammer vindt: "Ik weet niet of ik het gek moet vinden, maar ik vind het wel jammer. Misschien pas ik niet in hun plaatje. Ik vind dat ik de afgelopen twee jaar heb laten zien dat ik een andere speler ben geworden met veel meer dynamiek en strijdlust in mijn spel."

Trainer en technisch directeur van de Domstedelingen, Erik ten Hag, ziet zijn speler makkelijk aan kunnen haken bij het niveau van een topclub in Nederland. "Dat Ayoub een speler met bovengemiddelde kwaliteiten is voor FC Utrecht is helder. Ik denk dat Ayoub een speler is die bij de topdrie in Nederland of in een grote competitie niet zou misstaan."

Photocredit: NOS Studio Voetbal
ayoub
uitblijven
transfer
fc utrecht
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
moord
migranten
syrië
real madrid
algerije
spoorwegongeval
oost-ghouta
badou zaki
veiligheidsraad
marokkanen
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam