Abdellatif Hammouchi reageert op toenemend geweld tegen politieagenten

marokko
10
12 sep '17
Geconfronteerd met het toenemende aantal gevallen van fysiek geweld tegen politieagenten, stuurde Abdellatif Hammouchi, hoofd van DGSN en DGST, een nota aan zijn ambtenaren ter herinnering aan hun verplichtingen maar ook aan hun rechten.
Het was te verwachten dat Hammouchi zou reageren op het toenemende aantal gevallen van fysiek geweld en vernedering tegen politieagenten. Volgens informatie van Lefr360 heeft Abdellatif Hammouchi een nota verzonden aan alle diensten waarin hij de ambtenaren verzekert van zijn volledige steun en hen eraan herinnert dat zij in hun functie genieten van de wettelijke bescherming van de Staat.

In deze nota wijst het hoofd van DGSN erop dat elke aanval op de integriteit van een politieagent niet alleen DGSN beïnvloedt, maar het ook het beeld van Marokko zal schaden.

De directeur van DGSN-DGST heeft de afdelingshoofden ook opgeroepen om de politieagenten op de hoogte te stellen van de bescherming van hun leidinggevende waarop zij zich kunnen beroepen, zolang zij uiteraard hun taken volledig uitvoeren volgens de wet.
© Redactie 2017
marokko
hammouchi
dgsn
geweld
politie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi