Azzemour: autoriteiten betrappen pedofiele Franse leraar op heterdaad

marokko
4
12 sep '17
Een leraar wiskunde kon onlangs in de kraag worden gevat door de lokale autoriteiten.

Het Marokkaanse medium Al Akhbar maakte onlangs melding van een arrestatie van een Franse kindermisbruiker in Azemmour, een plaatsje gelegen iets ten noorden van kuststad El Jadida. Bekend is nu dat de verdachte zijn doorgaans jonge slachtoffers overhaalde met hem mee te gaan in ruil voor geld of restaurantbezoeken. Vervolgens zou hij hen dan in zijn huurauto naar afgelegen plekken hebben gebracht om daar volgens hetgeen te doen waar iedere ouder doodsbang voor is. 

De zaak kwam aan het licht toen een vader van één van zijn slachtoffers de politie tipte. Toen hij trachtte weer zo'n misselijkmakende daad te begaan, dit keer met 2 minderjarige meiden, volgden de autoriteiten hem en wisten de verdachte nog voordat hij zich aan het tweetal kon vergrijpen te arresteren. 

Actief in meerdere steden
Tot nu toe wijzen de eerste resultaten van het politieonderzoek uit dat de Fransman in verschillende steden actief zou zijn geweest, met name in El Jadida en Casablanca. Het exacte verband tussen zijn baan als wiskundeleraar en de misdrijven waar hij van verdacht wordt zal door verder politieonderzoek duidelijker moeten worden. Binnenkort wordt hij voorgeleid aan de rechtbank in El Jadida. 

© Redactie 2017
marokko
azzemour
arrestatie
pedofiel
fransman
tip
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi