Azzemour: autoriteiten betrappen pedofiele Franse leraar op heterdaad

buitenland
5
12 sep '17
Een leraar wiskunde kon onlangs in de kraag worden gevat door de lokale autoriteiten.
Het Marokkaanse medium Al Akhbar maakte onlangs melding van een arrestatie van een Franse kindermisbruiker in Azemmour, een plaatsje gelegen iets ten noorden van kuststad El Jadida. Bekend is nu dat de verdachte zijn doorgaans jonge slachtoffers overhaalde met hem mee te gaan in ruil voor geld of restaurantbezoeken. Vervolgens zou hij hen dan in zijn huurauto naar afgelegen plekken hebben gebracht om daar volgens hetgeen te doen waar iedere ouder doodsbang voor is. 

De zaak kwam aan het licht toen een vader van één van zijn slachtoffers de politie tipte. Toen hij trachtte weer zo'n misselijkmakende daad te begaan, dit keer met 2 minderjarige meiden, volgden de autoriteiten hem en wisten de verdachte nog voordat hij zich aan het tweetal kon vergrijpen te arresteren. 

Actief in meerdere steden
Tot nu toe wijzen de eerste resultaten van het politieonderzoek uit dat de Fransman in verschillende steden actief zou zijn geweest, met name in El Jadida en Casablanca. Het exacte verband tussen zijn baan als wiskundeleraar en de misdrijven waar hij van verdacht wordt zal door verder politieonderzoek duidelijker moeten worden. Binnenkort wordt hij voorgeleid aan de rechtbank in El Jadida. 
marokko
azzemour
arrestatie
pedofiel
fransman
tip
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
moord
migranten
syrië
real madrid
algerije
spoorwegongeval
oost-ghouta
badou zaki
veiligheidsraad
marokkanen
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam