Interview met slachtoffer ernstige mishandeling na weigering huwelijkskandidaat (video)

marokko
18
15 sep '17
Fatna, het 16-jarige meisje dat werd neergestoken na het weigeren van een huwelijkskandidaat, verteld in een interview wat er precies is gebeurd.

Het drama voltrok zich op dinsdag 12 september in Hay Salam in Settat. De dader is geen onbekende van Fatna, maar maakt deel uit van de familie. Hij is de neef van haar overleden vader.

Al langere tijd had hij een oogje op Fatna en probeerde hij haar ervan te overtuigen met hem te trouwen. Maar Fatna heeft andere ambities en bovendien vind zij hem niet echt leuk. Hoe meer zij hem weigert, hoe meer hij aandringt.

Drie dagen na Eid El Kebir steelt de 25-jarige jonge man, die niet begrijpt waarom zij hem niet wil, haar telefoon omdat hij vermoedt dat ze contact heeft met een andere jongen.

Op dinsdag, de dag van het drama, staat hij onderaan haar huis onder het voorwendsel dat hij haar mobiele telefoon wil teruggeven. Fatna gaat daarop samen met haar moeder naar beneden.

De jonge man vraagt de tiener om in zijn auto te komen als ze haar telefoon terug wil. Zij weigert en hij stapt uit zijn auto om vervolgens Fatna met een mes te steken in haar hoofd en armen, zeggende: "Jij bent de mijne, ik wil dat je aan mij behoort!"

In het ziekenhuis is de beproeving van Fatna verre van over, haar moeder verteld boos dat ze enkel werd geholpen door een stagiair. Fatna verlaat uiteindelijk het ziekenhuis met 70 hechtingen.

De dader weet dat hij een ernstige misdaad heeft begaan, aangezien hij Fatna 150.000 dirham heeft geboden om de zaak onder het tapijt te schuiven. Fatna heeft het geld geweigerd. Vandaag de dag zijn de vooruitzichten nog steeds onduidelijk voor de jonge vrouw, ze weet wel dat ze gerechtigheid wil en zal daarvoor strijden.

YouTube link

Videocredit: Lefr360

© Redactie 2017
marokko
settat
weigering
huwelijkskandidaat
neergestoken
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?