Israël waarschuwt burgers die naar Marokko willen reizen

marokko
5
15 sep '17
De Israëlische anti-terrorisme afdeling komt met een wel heel opmerkelijke waarschuwing.

De Israëlische anti-terrorisme afdeling heeft zijn burgers gewaarschuwd, die van plan zijn om Marokko te bezoeken tijdens de Joodse religieuze feestdagen die tussen september en oktober plaatsvinden.

Al Massae rapporteert vandaag dat de Israëlische regering zich zorgen maakt over de bewegingen van zijn burgers in Marokko. Volgens de krant heeft anti-terrorisme afdeling van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu de Joodse burgers gewaarschuwd die tijdens september en oktober naar Marokko willen reizen voor drie religieuze feestdagen, namelijk Rosj Hasjana (Joods Nieuwjaar), Yom Kippur (Grote Verzoendag) , en Sukkot (Loofhuttenfeest).

Volgens dezelfde bron heeft de anti-terrorisme afdeling informatie van de inlichtingendiensten dat Israëlische reizigers in gevaar zijn, vooral omdat hun bewegingen samenvallen met de herdenking van de aanslagen op 11 september. Marokko maakt deel uit van 44 landen, waaronder Algerije, Mauritanië, Tunesië en Egypte, die door de afdeling als mogelijk gevaarlijk wordt beschouwt voor Israëlische onderdanen.

© Redactie 2017
marokko
israël
joden
waarschuwing
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?